vineri, ianuarie 05, 2007

Inevitabilul s-a împlântat

Io v-am zis că îmi moare peceul. Şi voi nu m-aţi crezut... cel puţin unii. Nu m-am crezut nici io, că tot speram "să mă mai ţină până la anul"...

No, păi m-o ţinut! Până când l-am pornit în dimineaţa de 3 ianuarie (adică acum două zile) şi nu o mai dat *absolut* nici un semn de viaţă! Nooo păi ce să mai zic. Mi-o asculat rugămintea, o intrat în 2007 (şi încă destul de febril că am chatuit cu ai mei câteva ore bune), apoi a căzut la datorie.
Cât de heroic din partea lui. Cât de trist din partea noastră. A mea şi a portofelului.

Hai san-kyu, mulţumesc şi arigatou.

Numa' io ce mă fac acum... că "programasem" achiziţia unui MacBook Pro (notebook Apple, că-s sătul de windoze - deşi poate pun şi XP-ul pt. jocuri ;)) prin primăvară-vară... Hmmm...

No, păi până găsesc o soluţie temporară o să fac mai puţin chat şi o să scriu şi mai puţine mailuri. Că de la lucru nu mergea. Iar de acasă nu mai merge. Aşa, ca să acoperim şi trecutul şi prezentul.
Căci viitorul e luminos. Leopard îi zice :P

Email nu poci de la lucru, dar Blogger nu e blocat. Aşa că poate o să scriu mai mult pe blog. Mai puţin personal, dar cu acoperire mai mare. Că aşa-i în era asta digitală şi rece ;) "Digital Ice Age"? Huh?!

3 comentarii:

nodblog spunea...

Pacat, imi placea felul in care scriai. Astept sa revii cu posturi noi.
Arigatou! :)

bio spunea...

Salut. Hmmm.
Esti absent de multa vreme. Sie eu abia acum am avut timp sa bag un post pe blogger.
Nimic nou?
I.

xeal spunea...

Salut si multumesc de comentarii.

Am pierdut complet accesul la blogul asta cand Google a introdus noua versiune de Blogger la inceputul anului asta. Apoi cum nici n-am avut calculator acasa si am fost (si inca sunt :)) si f. ocupat cu serviciul am abandonat complet publicarea de noi articole.

Acum ca am un calculator acasa si sunt si putin mai liber de sarbatori o sa incerc sa fac putina "ordine prin casa" si sa incep sa scriu din nou.