marți, aprilie 11, 2006

Kodak-san, Sayonara

No, păi azi e ultima mea zi activă la Kodak Japan, R&D Center Yokohama.

Tehnic vorbind o să fiu angajat până pe 14 mai şi o să mai vin încă o dată pe 12 mai pt. nişte semnat de acte, dar probabil că voi fi pe post de vizitator atunci. Azi îmi predau crava... vreau să spun badge-ul şi access cardul :)

Tot azi o să scriu tradiţionalul email de sayonara, de genul ceror de care, din păcate, am primit atât de multe în ultimele luni...

Ar fi destul de multe de spus după 2 ani şi 9 luni, dar poate cel mai important e că am ajuns să cunosc oamenii (în special japonezii) mult mai bine decât înainte.

Pot spune că "am crescut" şi pe plan profesional. Şi am crescut nu atât din interacţiunea cu colegii mei din Yokohama (cu două mari excepţii), cât din cea cu cei din Rochester. Asta neînsemnând că unii sunt mai deştepţi decât alţii :)
Problema e că cei din Yokohama sunt specializaţi pe firmware development - ceva ce pe mine mă lasă rece - pe când cei din Rochester, cu care am lucrat eu, sunt cu preocupări mult mai diverse, dar gravitând în jurul web dev. Aşa că am avut destule subiecte comune de conversaţie...

No, păi la final io le doresc tuturor multe succese pe mai departe şi, deşi cu cei mai mulţi nu o să mă reîntâlnesc poate niciodată, cu câţiva cred că o să rămân în bune relaţii indiferent de firmele sau locurile unde o să lucrăm sau trăim.

Now go and buy that Kodak camera you always wanted! ;)

2 comentarii:

bio spunea...

Pai mult success. Da si tu un tur la blogul meu, c-am bagat si eu news. Nu tocmai in acelasi punct temporal, dar pe aceeasi cale.

bio spunea...

apropos: http://bionutz.blogspot.com/