miercuri, aprilie 05, 2006

Azi ne-am mutat

Uite, chiar aici :) Undeva în puzderia aia de case, maşini şi oameni. Dar e aproape de parc. Şi nu e foarte poluat. Doar poluat.

No, păi e la părinţii lui Mami şi e temporar. Cum acum schimb serviciul (despre asta în alt mesaj) tre să schimb şi casa. Că aşa a fost dealul în sept. 2003. Prost deal. Dar n-am avut ce face la momentul ăla. Aşa că un nou servici mi-a adus şi un nou mutat. Şi detest mutatul. De fapt cine-l iubeşte? Poate doar Andi. Dar el e mai special ;) Şi e super-antrenat la faza asta.

A fost cam hardcore mutatul ăsta că în loc să-l facem printr-o companie specializată pe aşa ceva - cred ca sunt sute aici! - l-am făcut cu un prieten al tatălui lui Mami. Ca la mioritici :P
Aşa că, după ce ne-am strofocat mai bine de o săptămână cu împachetatul, sortatul, aruncatul lucrurilor vechi, etc, etc, în dimineaţa zilei de 5, după doar două ore de somn, am început să încărcăm lucrurile în camion(etă) - că era cam mică!
Runda finală de împachetat a început după ce am venit de la lucru, în seara de 4 şi s-a terminat a doua zi la 5:30 dimineaţa - pt. cei care mă întrebau cum m-am distrat de ziua mea, acum ştiţi :) Aşa că eram cam zombie în dimineaţa de 5 dar n-am avut ce face... Eram doar eu şi nenea prietenul şi bătutul în tastator nu întăreşte prea multe categorii de muşchi... Faza cea mai dramatică a fost când am realizat că trebuie să facem două drumuri că nu încap toate dintr-un foc!
Damn, am vrut să-i strig "think big, like Americans!" dar în final am realizat că dacă maşina ar fi fost mai mare nu ar fi încăput pe străduţele alea tipic japoneze. Probabil că aici e "think smart, like Japanese" ;)

Tipul era simpatic şi mă tot întreba de România şi de Ceauşescu-san :) şi de industrie şi agricultură samd, samd. Problema e că, io, cu japoneza mea de baltă nu prea pot să mă avânt în discuţii politico-economice. Aşa că îi dădeam dreptate în mai tot ce spunea :) Ce o fi înţeles despre România, numai el ştie :D

Acum că suntem (stră)mutaţi - că a fost mai mult de nevoie, decât de voie - mă simt, cumva, mai relaxat. Până la următorul mutat...

Niciun comentariu: