joi, februarie 10, 2005

Magic The Gathering

Aseară am fost - după mulţi ani - la o întrunire a magicienilor ;)

Nu, nu a fost organizată de Marian Râlea, faimosul magician de la TVR. Organizatorul a fost Ron Foster, reprezentantul Wizards of the Coast în Japonia. Informaţii detaliate, pt. posibilii amatori de Magic - cititori ai blogului ăsta în română - rezidenţi ai Tokyo-ului (dificil combo) găsiţi pe situl JIGG.

L-am cooptat şi pe amicul Nobu pt. seara de miercuri şi nu i-a părut rău. Deşi el este absolute beginner iar eu un beginner care a uitat mai toate regulile ;) ne-am distrat bine împreună cu ceilalţi magicieni... Locaţia pt. întrunirile de Magic este Shakey's Pizza Takadanobaba, aşa că se îmbină utilul cu plăcutul.

Partea interesantă a fost că toţi cei prezenţi la întrunirea de miercuri - care a marcat pornirea unui turneu de Magic în Tokyo cu tema Betrayers of Kamigawa - au primit cadou un Champions of Kamigawa tournament pack şi două Betrayers of Kamigawa boosters. Toate bune şi frumoase dar setul ăsta cu tema Kamigawa (o temă japoneză) este pt. nivel expert. Aşa că până la urmă tot cu nişte pachete de beginners am jucat ;)

Important e că ne-am simţit bine şi că am redescoperit farmecul (costisitor? :p) al Magicului după aproape 5 ani...

Niciun comentariu: