sâmbătă, decembrie 25, 2004

Kuraciunul la niponiferi

Nu ştiu alţii cum sunt -- de fapt ştiu, dar îmi place fraza asta din clasici :p -- dar mie îmi place Crăciunul... adevărat.
Aici la niponiferi arată cam aşa (Interviu cu titlul "What does Christmas mean to you? And do you know the real meaning of Christmas?").
Comentariile japonezilor din interviul ăla nu m-au mirat chiar de loc. M-am lămurit de mult de gradul de cultură de soia care domneşte p-acilea. Dar cele mai tari sunt comentariile gaijinilor!

O foarte diferită (aş putea numi-o foarte personală) perspectivă asupra Crăciunului în Tokyo se găseşte în alt articol din Japan Today, Christmas spirit alive in Tokyo pre numele lui. Cred că suculentele comentarii :p spun totul despre veridicitatea articolului.

Ei, Crăciun Fericit pentru toată lumea! Sărbătoriţi-l şi pentru mine. Noroc că a picat sâmbăta că altfel mergeam şi la servici...

Un comentariu:

Anonim spunea...

Pentru altii - tot pe aici, Craciunul a insemnat o cearta strasnica cu vecinii care mai doreau o "forta de munca" in plus la curatenia generala in fata blocului.