joi, august 12, 2004

Invitaţie pentru Gmail

Am doar una. Nu am folosit gmail prea mult şi numărul de invitaţii care ţi se acordă e direct proporţional cu cât de activ eşti.
Aşa că cine este interesat să obţină un cont (beta) de gmail să răspundă la mesajul ăsta (pe blog, nu pe email). Primul venit, primul servit. Sometimes, I feel so FIFO ;)

Ţin să precizez că interfaţa şi feature-rile lui gmail sunt sub nivelul Yahoo sau Hotmail. Totul e mult mai spartan. Dar tipic google, de un minimalism eficient.
Ce atrage lumea sunt cei 1GB de spaţiu, comparativ cu 100MB Yahoo sau 250MB Hotmail. Deşi Yahoo şi Hotmail au mărit quota doar după ce Google a anunţat 1GB ... trăiască capitalismul sălbatic!

5 comentarii:

Anonim spunea...

Vad ca n-a raspuns nimeni pina acum .. hai fie ... ma bag eu la invitatia de gmail
Tibi Valean

Anonim spunea...

Eu am folosit gmail mai mult si .... ce sa va spun e tare. Trebuie sa-l contrazic pe Alex. Chestia cu keyword-urile zici ca am facut-o eu ;)

In rest toate bune.

xeal spunea...

Tibi, tocmai ţi-am trimis invitaţia pe adresa de la servici (nu eram sigur daca Yahoo nu o va plasa cumva în SPAM folder) şi ia-n te uită ce-mi răspunde serverul vostru (ţi-am "protejat" numele :)) ...
---
Dies ist eine automatisch erstellte Benachrichtigung +APw-ber den Zustellstatus.

+ANw-bermittlung an folgende Empf+AOQ-nger fehlgeschlagen.

xxx@consultens.com
---

După cum se vede Gmail încă nu a învăţat germana încă :)

Evident că acum nu pot să o trimit din nou :p Dar am link-ul de activare în "Sent Items" şi îl trimit pe Yahoo... vezi de căută prin SPAM :)))

xeal spunea...

Anonymous2 (Marius?), şi io zic că Gmail e tare :) Dar aş vrea să stea mai bine la capitolul contacţi. Deocamdată nici măcar un draft nu poţi să salvezi. Iar limbile non US-ASCII nu prea merg...
Mă rog, e beta ... La alţii nici măcar SP2 nu corectează toate hororile :p

Punctele tari sunt conversaţiile, viteza excelentă şi shortcut-urile. Evident şi cei 1GB :)

xeal spunea...

Nu ştiu cum se face dar după ce l-am invitat pe Tibi la Gmail mi-a mai apărut o invitaţie! :)

Aşa că ... hai cine mai doreşte, serviţi până e caldă! :p