joi, iulie 01, 2004

Alo.... ULBSuuuu'

ULBS (Universitatea Lucian Blaga Sibiu), Facultatea de Inginerie Hermann Oberth (trăiască cohabitarea milenară ;) dintre majorităţile şi minorităţile carpato-ardeleano-pustice!) este preacinsitul aşezământ din care am fost licenţiat (pentru unii dintre noi mai potrivit ar fi "am scăpat") în vara lui '98. Ce vremuri, dom'le!

Ei, câţiva dintre destinatarii mesajului de ieri sunt membri ai acestei "pepiniere de injineri" :p dar ce adrese de email au .... numai ei ştiu. Este clar că saitul universităţii ne dezinformează într-un mod flagrant (pagina asta a fost actualizată în noiembrie 2000!!!) aşa că TOATE mesajele adresate membrilor s-au întors înapoi.

Unde mai pui că paginile personale arată de-a dreptul jenibil! Cel (cei?) care au făcut saitul au avut proasta inspiraţie să scaleze mai toate pozele membrilor într-un hal fără de hal (o fi ceva gen tactică de partizani: "să nu ne recunoască studenţii/absolvenţii") de m-am spăriat când le-am văzut pentru prima oară.
Ca să nu mai pomenesc de textul suprapus cu oroare peste poza de pe prima pagină care (după ce l-am selectat cu mausul ca să-l pot descifra) foarte impertinent informează vizitatorii: "©Această pagină este afişată cel mai bine la 1024 x 768, cu Internet Explorer 6.0". Acum înţeleg de ce ajung oamenii să urască Microsoftu... Ia'n citiţi acilea mai kopkii. Şi lasaţi bazaconiile la o parte!

Nu ştiu ce-o fi în capul lor... saitul tre să fie imaginea şcoalei, domnilor ingineri! Ca atunci când sponsorul/părintele/studentul/concurenţa/whoever se holbează la el să se minuneze "de cât de bine poa' să dea în poză ăştia de la ULBS". Ce Dzeu.... aşa vă vindeţi voi marfa?! Scria pe acolo ceva de "saitul e încă nou", dar asta nu e problema mea ca şi vizitator.

No hai că v-am criticat destul ;) Accept să răspund la orice întrebări legate de "cum să-l facem mai bun". Free of charge, of course. In fact, free of anything. Free Willy!

Un comentariu:

xeal spunea...

Gata, i-am găsit!
Probabil secţiunea asta e "prea nouă" şi de-aia nu apare la căutare. Oricum important e că sunt toţi chiar aici.

Atenţie la ochi! Combinaţia de background orange şi text cyan (cel puţin aşa apare pe monitorul meu) este criminală! :S:S:S