joi, iunie 10, 2004

Prima!

Zâua bună stimaţi Internetişti!

Alex Muntean, zis Xeal (Csil, mai pe româneşte) is back online!

Iote că mi-am depăşit lenea proverbială (nu a mea în mod particular, ci a programatorilor ;) - de fapt nu suntem chiar atât de leneşi precum s-ar credea, doar foarte, foarte ocupaţi!) şi am repornit bloguleţul (întodeauna mi-au plăcut diminutivele astea neologistice) cel incepusem in iulie 2001, odată cu venirea mea în Japonia. Versiunea precedentă se poate accesa aici.

Nu ştiu cât de mult o să scriu în noul blog, dar cel puţin o să încerc să o fac în limba pe care familia şi cei mai mulţi dintre prietenii mei o stăpânesc cel mai bine. Şi cum nu e engleza şi nici măcar japoneza ;) româna rămâne singura alternativă viabilă. Cu diacritice, vă rog!
Prea multe bloguri (sau ar trebui să scriu jurnale online?) în engleză! Aproape că am uitat să scriu în română. Unde mai pui că am uitat cum sunt mapate diacriticele şi celelalte caractere speciale pe mi(ze)rabila tastatură românească....
Scrisul de mână nu a fost niciodată punctul meu forte. Iar de când mi-a sărit computadoru-n cale (acum (prea) mulţi ani) aproape că m-am dezobişnuit (aşa s-o fi scriind oare? whatever :p) să scriu de mână. Aşa că, pentru a-mi păstra măcar abilitatea de a produce conţinut (abera?) în limba maternă, acest blog va fi (în cea mai mare parte) în română.

No, asta fu prima!

2 comentarii:

Anonim spunea...

実藤 博
實藤 博

こんにちは、おなかは大丈夫?

xeal spunea...

オイス、実藤さん、
コメントをしたありがとう。