luni, iunie 14, 2004

Nikon vs I.O.R.

Astăzi mi-am schimbat ochelarii... aşa că poza de la profil nu mai e validă ;) Să văd când mă trag în chip şi apoi o să fac update. "PozaMea Pro 2004" by Xeal ;)

Stimat familion şi iubiţi tovarăşi şi preteni, nu vă panicaţi! Nu mi-or crescut dioptriile! Nu văd mai rău ca înainte (nu că înainte aş fi avut privire de şoim :p) dar produsul japonez (mai exact lentilele (şi mai exact pelicula aia antireflex (care cică te protejează de fotonii ăia malevolenţi emişi de monitor (sau cel puţin aşa scrie pe prospect (vrajă!!!))))) nu s-a desminţit nici de data asta şi după nici un an jumate de folosinţă a catadicsit să se ... cojască? dispară? pana mea, că nici nu ştiu cum să-i zic. Am crezut la început că-s nişte pete care nu se duc nici după ce speli ochelarii, dar medicul m-a lămurit că pelicula e de vină... dispărută, moartă, lentile Nikon, 150USD, vezi ce nasol să nu ai IOR aici...
Şi cică tot eu îs de vină! Că ştergeam ochelarii cu şerveţele de hârtie, în loc să folosesc "cârpa din dotare". Cică cu hârtie nu ie voie! Că îi zgârie... şi io de unde să ştiu?!?! Parcă pe şerveţelele de la restaurant scrie: "Nu folosiţi pentru ochelari!" Dpmdv sunt extra fine... whatever!

Oricum părerea mea despre produsele japoneze s-a înrăutăţit şi mai mult. Toate bune şi frumoase... până la garanţie! Care 99% din cazuri nu e mai mult de un an! Când le-am zis localnicilor că la noi toate calculatoarele şi componentele de firmă au trei şi unele chiar cinci ani, nu le-a venit să creadă. Aici şi televizoru şi frigideru samd nu au mai mult de un an. Dacă vrei extra tre să scoţi bănucu... capitalismu' feudalistic lu peşte!

Sony est mort, Vive L'Electro Argeş!

Niciun comentariu: