miercuri, iunie 23, 2004

Fost-am la spital astăzi

Nimic deosebit. Nu vă îngrijoraţi! :)
Doar că în ultima vreme am cam sărit peste micul dejun (copii, nu faceţi ca mine!) şi am mâncat diverse chestii picante, de unde rezultă că acidul gastric a început să-şi facă de cap. Aşa că, după oareşce înţepături în diverse zone digestătoare, am hotărât să îl vizitez pe nenea doftorul...

Ei, evident că nu ăsta era topicul pe ziua de azi.
Toată lumea e plină de probleme aşa că e de prost gust să scrii despre ale tale ;) Dar aveam nevoie de o introducere pentru unde vroiam să ajung. Şi unde vroiam să ajung era la faptul că era curaaaaaaaaat de-ţi lua ochii!!! Io înţeleg să fie curat într-un spital -- că de-aia e spital! :p Dar NICI CHIAR ÎN HALUL ĂLA!
Şi toată lumea era amabilă de, dacă nu aş avea deja experienţa a trei ani de Japonia, mi s-ar face greaţă (e aceaşi senzaţie ca atunci când mănânci prea multă ciucalată... bună, bună dar până la un punct!). Acuma nici ca la românaşi să te lase acolo să-ţi dai ortul dacă nu scoţi nimic la interval (deşi am înţeles că şi aici se practică dacă te internezi (obiceiuri asiatice, deh)). Dar nici ca aici, unde tipa care mi-a luat sânje (o tanti la peste 50 de ani şi f.f. pricepută) avea grijă să entertain-uiască (cu vorba, nu cu fapta!) fiecare pacient în cele 30-60 de secunde cât dura până umplea flacoanele alea. Frumos. Apoi, după ce-ţi recomanda să ţii pansamentul ăla bine apăsat timp de cinci minute, trecea pe la fiecare să verifice că nu mai curge nimic şi nu moare nimeni în drum spre casă ... Frumos. Dar tot a durat mai bine de trei ore cu consultaţie şi alte alea. Lume multă. Ţara îngustă. După buget.

Niciun comentariu: